Ο διαλογισμός Κύπελλα Μπορεί να Θεραπεύσει το Μυαλό, το Σώμα και το Πνεύμα

Ο διαλογισμός έχει αποδειχθεί για να μειώσει το άγχος και να θεραπεύσει το σώμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαλογίζεται. Η εστίαση αυτού του άρθρου είναι ο διαλογισμός τραγουδώντας κύπελλα, ιστορία πίσω τους, και πως η χρήση τους μπορεί να καθαρίσει το τσάκρα για να μειώσει το άγχος και να φέρει θεραπεία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ζήσετε την ειρήνη και την επούλωση

γιόγκα

Ο χρόνος που περνούμε στη φύση, την πρακτική της γιόγκα, ακούγοντας μουσική ή παίζοντας, τραγουδώντας κύπελλα μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε μια πνευματική αφύπνιση. Έχετε ποτέ ακούσει κάποιον να λέει ότι η κηπουρική φέρνει το αγαπημένο μου μέρος. Όσο αυτές οι δραστηριότητες είναι ελεύθερες από οποιαδήποτε άλλη απόσπαση της προσοχής του νου και φέρνει μια αίσθηση της ειρήνης, τότε είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος διαλογισμού. Καθ ‘όλη την ημέρα, όταν οι άνθρωποι βιώνουν στρες, το σώμα τους αυτόματα αντιδρούν με τρόπους που τους προετοιμάζουν» είτε να παλέψουμε ή να τρέξει. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις. ωστόσο, η παρατεταμένη μέλη του εν λόγω διέγερση μπορεί πραγματικά να προκαλέσει σωματική ζημιά σε κάθε μέρος του σώματος. Ο διαλογισμός επηρεάζει το σώμα με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο αυτό στρες. Επαναφέρει το σώμα σε μια ήρεμη κατάσταση, βοηθώντας το σώμα να αυτοθεραπευτεί και να αποτρέψει νέα ζημιά έχει γίνει. Τώρα που ξέρετε τι διαμεσολάβηση, θα καταλάβετε πόσο singing bowls συνδέονται με το διαλογισμό.

Φανταστείτε τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη γκονγκ. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται αυτόματα ένα μεγάλο κρέμονται κομμάτι του μετάλλου που χτύπησε με ένα σφυρί για να κάνει ένα δυνατό ήχο. Αυτό είναι ένα είδος, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας άλλος τύπος που είναι γνωστή ως ένα μπολ τραγούδι. Είναι επίσης γνωστό ως το Θιβέτ μπολ για διαλογισμό κύπελλα, ή το τραγούδι κρυστάλλινα μπολ. Κάθε μπολ παίζει διαφορετική μουσική νότα που να προάγουν τη σωματική και συναισθηματική θεραπεία.

Τραγουδώντας κύπελλα έχουν χρησιμοποιηθεί για διαλογισμό για αιώνες από τους μοναχούς και άλλους πνευματικούς γκουρού

Τραγουδώντας κύπελλα

Αρχικά ο διαλογισμός θεωρείται κάτι που δεν είναι σήμαινε για τους σύγχρονους ανθρώπους, αλλά σήμερα, είναι όλο και πιο δημοφιλής με τους ανθρώπους παντού. Τώρα, υπάρχουν ακόμα Γιατροί που επιλέγουν για τη θεραπεία των ασθενών τους » φυσικές ασθένειες με μουσικές νότες.

Κάθε μία από αυτές τις σημειώσεις που αντιστοιχούν ενεργειακά πεδία του σώματος, γνωστή ως τσάκρας. Τραγουδώντας κύπελλα χρησιμοποιούνται για να καθαρίσει μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας, αφήνοντας σας σε μια πιο ήρεμη και ειρηνική κατάσταση.

Τα κύπελλα που παίζει τη μουσική νότα «C» θεραπεύει το τσάκρα της ρίζας. Σε σωματικό επίπεδο, αυτό μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με τα πόδια τους ή τα πόδια. Επίσης, αυξάνει τη φυσική δραστηριότητα. Μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν κατάθλιψη και την ανακούφιση αυτοκτονικές σκέψεις και η παρουσία του φόβου.

Μουσικό σημείωση «D» ενεργοποιεί το τσάκρα του Ιερού. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σύλληψης ή οποιαδήποτε άλλη σωματική ασθένεια του αναπαραγωγικού συστήματος των ανδρών ή των γυναικών. Συναισθηματικά, βοηθά στην αποκατάσταση της σεξουαλικής τραύμα ή την ανακάλυψη της σεξουαλικής τους ταυτότητας.

Το Ηλιακό πλέγμα τσάκρα είναι σε αρμονία με το «Ε» σημείωση. Αν έχετε πεπτικά προβλήματα ή χρειάζονται βοήθεια στη διαχείριση του βάρους, αυτό είναι το μπολ που θα χρησιμοποιήσετε. Βοηθά, επίσης, με τις εξάρσεις και τις αγχώδεις διαταραχές.

Μουσικό σημείωση «F» έρχεται σε βολικό για το τσάκρα της καρδιάς. Αυτό μπορεί να θεραπεύσει και την πρόληψη των καρδιακών επιπλοκών, κυκλοφορικό ή προβλήματα στους πνεύμονες. Συναισθηματικά σας βοηθά να ισορροπήσει το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη. Είναι κοινό να έχει μια απόφραξη στην καρδιά σου αυτό το μπλοκ από αγάπη, ή στο αντίθετο άκρο προκαλεί να δώσεις πολύ αγάπη.

Το τσάκρα του λαιμού είναι συνδεδεμένο με μουσική νότα «G» και αυτό διορθώνει ή να αποτρέπει τον καρκίνο του φάρυγγα, προβλήματα θυρεοειδή, και τις δυσκολίες με την ομιλία και την επικοινωνία. Ανοίγει τη δημιουργικότητα με τη μη-λεκτική επικοινωνία, για παράδειγμα, το γράψιμο, τη μουσική, τη ζωγραφική, ή το χορό.

Μουσικό σημείωση «Α» διεγείρει το τρίτο μάτι τσάκρα και αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για τους φοιτητές. Διεγείρει τον εγκέφαλο. Βοηθά επίσης με την ποινική και στους αδένες της υπόφυσης και των ψυχικών ασθενειών, όπως η νόσος του Alzheimer ή της νόσου του Parkinson. Συναισθηματικά, βοηθά να φέρει την ευαισθητοποίηση και τη διαίσθησή σας για αυτό που είναι αόρατο.

Η τελική νότα είναι «Β» και αυτό είναι συνδεδεμένο με το «τσάκρα του στέμματος». Αυτό σας κρατά πνευματικά συνδεδεμένη με την ανώτερη δύναμη, ό, τι μπορεί να είναι. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το αγγελικό βασίλειο, ή ο Θεός της επιλογής σας, Ή απλά να είναι συνδεδεμένο με τη φύση.  http://zontanigionka.info/

Δεν είναι ώρα να αφήσει τα παλιά πίσω και να δοκιμάσετε κάτι που είναι πνευματικά διαφωτιστικό; Μόλις έχετε την πρόθεση να θεραπεύσει τον εαυτό σας με το διαλογισμό και την ενέργεια συμψηφισμού * είστε έτοιμοι να αγοράσετε το διαλογισμό μπολ τραγούδι. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα διαλογισμό μπολ που παίζει το σημείωμα που αντιστοιχεί σε μια περιοχή του σώματος που αισθάνεται αποκλειστεί ή έχει υποστεί νόσου. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν αυτό που ελκύει και άλλους που έχουν κάποια σημείωση στο μυαλό μου. Δεν έχει σημασία τι θα επιλέξετε, είναι πιθανό η εμπειρία του διαλογισμού με το διαλογισμό, singing bowl, θα μειώσει το άγχος σας και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *